AvenueK Food Adventure | Simplyd


Simplyd merupakan antara salah satu restoran yang terlibat dalam program AvenueK Food Adventure yang diadakan semalam.

Apa yang menarik restoran ni ialahhhhhhh...



 Bagi Aten, wallpaper dinding ni cantik sangat! Combination colur biru, oren dan putih sesuai sangat. Buat restoran ni lagi menarik. Sangat simple decoration dalam restoran ni.


Sooooo, ape yang di-offer oleh Simplyd sempena event ni :

Pad Thai OR
Salted Egg Pumpkin OR
Chicken Avocado Wrap OR
Caesar Salad 
+
1 Skewer
( Chicken or Mushroom )
+
1 Classic Lemon Blast
(Lemonade or Iced Tea
+
Any 1 dessert from the counter
+
Ice Cream of The Day

Banyakkan choice? :D



Aten amek Pad Thai (RM15.00) + 1 Classic Lemon Blast ( Iced Tea ) (Rm6.00) + Dessert ( Chocolate & Peanut Eclair ) (RM6.00) + Ice Cream of The Day ( Mango + Vanilla )

Semua sedap! Harga pun berpatutan. Nanti nak pergi lagi lah :D

Yang Aten nak puji restoran ni ialahhhhhh service yg tip top! Sangat friendly yang jaga counter. Murah dengan senyuman. Aten recommend korang utk pergi restoran ni kt Avenue K. Mesti korang berpuas hati dengan servis yang dorang bagi. Siap ada delivery service lagi tu. 

Nak tau lebih lanjut boleh refer link ni :



Email : simplydelivery@delicious.com.my

4 comments.. read them below or add one

Fly zefree Fly zefree 30 November, 2014
Macam murah tu..leh try pgi len kali
cEro cEro 30 November, 2014
Harga mmg okey. Makanan pun nampak sedap.
Nak try laa nanti...
tgk gambar tu pon dah telan air liur byk dah ni...hehehe

Salam singgah :)
Nur Inani Nur Inani 01 December, 2014
banyak aihh dia makan dekat AvenueK. . hihi :D