Avenue K Food Adventure Best!


Semalam Aten dan 50 blogger lain join Avenue K Food Adventure yang dianjurkan oleh Avenue K. 

Apa je yg ktorg buat? Haaaa. makan makan dan makan selama 12 jam di 20 restoran yang berbeza di Avenue K. Best kannnnn? :D

20 restoran yang terlibat ialah

1)      Tokyo Pastry
2)      Warisan Kafe
3)      Samba
4)      Noodle Shack
5)      Simply d
6)      WonderKafe & Bar
7)      Wondermama X
8)      Delifrance
9)      Sushi Box
10)   Ah Cheng Laksa
11)   Upbeat
12)   Krispy Kreme
13)   Ayers Rock Butcher & Grill
14)   Maison Dlights Chocolatier (Push Cart, Concourse floor)
15)   Espressolab
16)   Presto Bakery & Cafe
17)   Marutama Ramen (Non Halal)
18)   Fat Boy’s Burger Bar  (Non Halal)
19)   Tsukemen Izakaya (Non Halal)
20)   Johnny Rockets

Ada 3 restoran yang non halal, so ktorg yang blogger melayu takde lah makan kt situ. Hihi.

Lepas daftar je, ktorg dapat passport dan boarding pass utk masuk ke restoran kt atas2 tu :D


Fefeeling nak travel sangattt. hahaha Ada benda tu yang buat lagi semangat nak makannnnn banyak2 :D hihi.



Bersama-sama Ashley Yeen, Gina dan sebahagian blogger-blogger yang terlibat dengan event ni. 

Dalam pukul 4 macam tu, dekat Ground Floor Atrium Avenue K, ktorang dapat tengok Santa's Party Performance dan nyanyian dari Jane Victors dan persembahan tarian dari Enaj Dancers yang sangat best! Penari2 pun semua cantik2 :D dannnnn Aten dapat jumpa Ho Ho Ho Merry Christmas, Santa! Siap dapat lollipop lagi :D hihi


Dan ktorg yang blogger sempat bergambar dengan penyanyi dan penari yang membuat persembahan yang menarik tu 


Sepanjang bulan 12 ni macam-macam aktiviti yang diadakan di Avenue K, jemput datang ramai memeriahkan Avenue K ye semua :D

Dan tepat kul 8.30 malam, Aten berjaya habiskan ke semua task yang diberi iaitu mendapatkan cop utk semua restoran yang terlibat! Hoyeahhhhh seronok tak terkata berkampung dekat Avenue K hampir 12 jam :D


Muka happy tummy! Perut dah macam pregnant 2 bulan. Makan banyak sangattt :D 

Thanks Ashley Yeen n Gina sebab ajak Aten join event ni. Sangat enjoy makan! Nanti next event jangan lupa ajak saya lagi tau :D

Entry yang berikutnya, Aten akan buat mcm review setiap restoran yang Aten pergi. Hihi. Nantikannnnnn~

2 comments.. read them below or add one

Mama Kembar 3 Mama Kembar 3 30 November, 2014
Memang best kan event smalam, enjoy makan sampai buncit! Hehe
Cikgu Norazimah Cikgu Norazimah 30 November, 2014
bestnyer dapat join event mcm ni ;)

Jemput join segmen CN ye ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html