Aplikasi Mudah MyTeksi



MyTeksi.

Pernah dengar pasal aplikasi ni? Serioussss senang! Lagi-lagi waktu terdesak. Cara nak guna pun senang. Tapi apa-apa punnn, korang kena download aplikasi MyTeksi kt smartphone korang tu dulu. Then kena register email korang sebab dia nak detect korang. Apa-apa nanti bila korang dah guna aplikasi ni dorang akan email korang. Cara nak guna tersangatlah senang. Orang yg buta IT pun reti guna. Dalam aplikasi tu korang just bgtau korang kt mana dan nak pergi mana. Then tunggu pokcik teksi yang ada aplikasi ni utk amek korang. Oh ya, tak dilupakan. Korang akan di-cas Rm2 sebab guna aplikasi ni. Contoh kalau korang pergi KLCC dari Kg Baru RM5. So, tambah lagi RM2 utk aplikasi. So, total RM7. Haaa gitulahh.

Aplikasi ni sesuai lah untuk Aten sebab Aten takde kereta. So, aplikasi ni je lah yg banyak tolong Aten gerak sana sini. Thanks MyTeksi! Muah ciked :*

1 comment... add one now

Emas Putih Emas Putih 28 November, 2014
hahahaha kak uzu dah unistall