Terima kasih TGV!


Tadi around kul 2 petang ni time dok nak makan. Tetibe ada motor dok pin pin kt depan rumah Aten. Ooooo orang hantar barang rupanya. Ada parcel utk Aten katanya. Rasa mcm takde beli barang online pape. Rupa-rupanya dari TGV Cinema. Tetibe teringat masa minggu lepas orang TGV call aku mintak address rumah aku.

Then dapat surat chenta ni...


Wahhh, dapat free gift lahh! Tak sangka Aten salah satu daripada 1500 yg daftar TGV Cinemas MovieClub terawal. Heee

Ni haaa free gift TGV bagi...



Haaa, bantal pun bolehh, selimut pun bolehh! Ada zip kt sekeliling tu. So, just bukak zip tu then boleh jadikan selimut. 2 in 1 gitu. Seronoknya! hihi terima kasih TGV!

Aten ni gila wayang sikit. Cerita baru semua nak tgk! Lepas tu boleh la buat review sikit enn. Hihi. So, apply lah jadi member cinema ni. Daftar je setahun RM28. Then free 2 tiket wayang and 1 set popcorn. Murah lettuew RM28 setahun. Siap dapat free gift lagi. Berbaloi baloi. Nnt bila nak pergi lagi movie tunjuk kad tu, nnt ada lah point2 dia pastu boleh claim tiket free. Best tuuuu. Korang dah apply belum? Apply cecepat!

Utk maklumat lebih lanjut, boleh refer link ni :

0 comment... add one now