Tandas RM2 di KLCC!




Bersih, cantik, wangi dah selesa! 

Tandas kt KLCC di tingkat tertentu. Mahal? Okay lettuew RM2. Macam-macam hado! Hahaha KLCC kot. Bukan calang-calang tempat. Takkan nak letak 50 sen kot sedangkan tandas yang tempat biasa-biasa pun dah 50sen. Kuikui.

Aten pernah masuk tandas premier ni. Dah lama dah. Tapi sekarang baru nak cerita sebab ada kawan yg up status ni tadi.

Time masuk tu terdesak sangat dahhh nak melabur dalam saham tandas. Kalau pergi tingkat lain confirm kena beratur dulu. Hahaha. So, Aten bayar je lah RM2. Dapat pengalaman baru masuk tandas mahal. Hekhek

Sangat memuaskan masuk tandas RM2 nihh. Segalanya lengkap! Senang cerita memuaskan lahh. Clean n Clear gitu. Korang kalau nak try merasa toilet mahal boleh la singgah KLCC ye. Hihi

Okayy nak cerita tu je :p

See you next entry! Muah ciked :*

3 comments.. read them below or add one

Marou Apple Hijau Marou Apple Hijau 19 October, 2014
Mahal sangat toilet tu. Biasa pergi toilet area petrosains. Situ jarang orang guna, so bersih la compare tandas level bawah
Mila Hilas Mila Hilas 19 October, 2014
hehe td bru singgah klcc..pegi jgk toilet tp xde byrn pn...myb bukan yg ni lah..bersih da cntk jgk....
Noriza MiracleVitamins Noriza MiracleVitamins 31 October, 2014
tak penah lagi la masuk toilet premier..nak bagi RM2 tu kedekut ta