Semata-mata nak tidur!


Okayy, ni cerita tadi. Adik Aten yg kedua lapar. Nak tapau food lah kiranya. Adik Aten yg last sekali yg dalam gambar tuuu pun ikut sekali sbb tak sekolah. Byknye adik? Haaaa, Aten ada 3 adik laki yang nak kena jaga. Aiyoooo. Fenin kepala bila semua ada kt rumah. Hahaha.

Okayy sambung-sambung. Elok je sampai restoran Anjung, adik Aten yg last tu dah tertidur dekat seat belakang. Adoii. Padahal tak jauh pun restoran tu. Bila Aten ajak turun ikut sekali, dia taknak. Dia rela tidur dalam kereta. Dia cakap nak aircond kereta je sebenarnya. Cehh. Sengal jgk adik Aten sorg nih ><

Naseb laaa ada 3 je adik laki. Macam2 kerenah. Aten sebagai kakak layankan je lah. Heee

1 comment... add one now

Mama Myja Mama Myja 03 October, 2014
Hihik... mamamyja der 2 adik lelaki.. heheh kami 3 beradik jer. Sm dh besar. Bosan dah. Hehe