Review Tudung | Glitter Wide Shawl



Perasan tak perasan tak? 

Tak perasan la tuuu. Semenjak dua menjak ni Aten asyik dengan glitter wide shawl je. Pergi mana-mana pun mesti pakai shawl glitter ni. Sangat menepati ciri2 yg Aten nak. Tutup dada labuh dan yang penting sekali selesa.

Dalam simpanan Aten ada 8 warna yang berlainan. Murah pun murahhh. Glitter shawl ni Aten beli kt Igshop @bysyamimirosnee . Senang kalau deal dengan kawan sendiri daripada deal dengan Igshop yang kita tak berapa kenal. Tapi boleh je. Ikut kehendak masing-masing. Beli kt pasar malam ke, downtown ke uptown ke banyak je jual jgk. 

Kakak kembar Aten pun suka pakai shawl glitter ni. Sehati sejiwa sangat.

Korang yang belum try tu, boleh la try. Tak rugi pun :D hihi


4 comments.. read them below or add one

Noriza MiracleVitamins Noriza MiracleVitamins 29 October, 2014
Cantiknya glitter tudung ni..orangnya pun comey
Sue Sopian Sue Sopian 31 October, 2014
mcm menarik je glitter wide shawl tu.. cantek aten n kembar aten tu.. hehe...
meh la sini satu.. :p
Liyliz Liyliz 02 November, 2014
Liz xda pn lg glitter shawl