My First Time


Ehemmmm.

Tajuk nak gempak je. Kahkah

Ni cerita masa Aten pergi fisio tadi. Macam biasa la drive. Sampai sana around 11 pagi. Nak carik parking kt luar. Parking kt luar senang sikit. Kuikui. Pusing punya pusing takde. Nak tak nak masuk lah dalam parking berbumbung. Pesen Hospital Ampang Puteri ni diorang menggalakkan orang yang datang utk parking secara reverse. Reverse parking. Aten dah lah tak pernah try reverse parking ni. Takut weii walaupun naik kereta comel je. Hahaha

Masuk je parking dalam, pusing punya pusing yg ada tinggal satu parking yang kosong. Tapi parking ni pesen reverse parking. Gulp jugak lah Aten. Aten mana pernah reverse parking lagi. Hahaha. Appointment ngn doc fisio pukul 10.30 tapi sampai pukul 11. Adoii lambat dahh. Nak tak nak hentam jgk lahhh try reverse parking. Pusing punya pusing, reverse punya reverse, Aten berjaya buat reverse parking! Yayyyyyy :D Hahaha

Bila dah parking elok kt dalam petak parking, perasaan bangga tu menggunung dalam hati. Yelaaa first time kot buat reverse parking ni. Hahaha.

So, lepas ni kalau nak buat reverse parking berani dah Aten. Hihi :D

2 comments.. read them below or add one

Miracle Vitamins Miracle Vitamins 22 October, 2014
Kena rajinkan diri buat reverse parking la kan!