Movie Review | Ouija ( 2014 )



Sinopsis Ouija 
Dalam Ouija, sekumpulan rakan-rakan harus menghadapi ketakutan yang paling menakutkan mereka apabila mereka membangkitkan kekuatan gelap dari papan semangat kuno.

Dibintangi oleh : Olivia Cooke, Daren Kagasoff, Douglas Smith, Bianca Santos,                            dan Ana Coto 
Ditulis oleh : Juliet Snowden dan Stiles Putih 
Diarahkan oleh : Stiles Putih 
Dihasilkan oleh : Michael Bay, Andrew Borang, Brad Fuller, Jason Blum, dan                                Bennett Schneir 
MPAA Rating : [PG-13] 
Penerbit : Universal Pictures 

Tarikh ditayangkan : 24 Oktober 2014

Trailer Ouija 


Gambar bawah ni papan semangat kuno tu


Okay, movie ni horror movie tau. Seram baq ang. Sape ada sakit jantung takley tengok! Mau pengsan dalam wayang. Dalam wayang tu jenuh terjerit-jerit Aten. Adoii. Aten lemah sikit bab-bab terkejut ni. Penat menjerit. Hahaha. Tapi cerita ni best lah. Rating 8/10. Sape yang suka tgk cerita terkejut-kejut sesuai lah tgk cerita ni. Sape yang free pergi lah tgk kt mana-mana wayang yang terdekat. Baru la adventure tgk cerita gini kann. Hehe

2 comments.. read them below or add one

Hafiz Hafizol Hafiz Hafizol 24 October, 2014
oo seram ka? nak tengok la nanti.. boleh jerit puas2 dalam hall nanti bila tiba part seram nya tu hehe.. thanks sebab review .. hik. :")