Jangan mudah tertipu!


Haaaa!

Ape kes?

Ni terjadi kt Aten la eh. Haritu masa gathering Kelab Blogger Ben Ashaari di Lava Grill, Serdang. Haaa, orang kata kita di laman sosial lain dari jumpa depan-depan. Acano tu?

Ada sorang blogger tu, Abg Zaini. Masa gathering haritu dia datang. Kira ni first time la ktorang jumpa. Biasa whatsapp kt group je. Heee. Mula-mula ekspresi dia kt Aten. Dia cakap tertipu dengan Aten? Sentap kejap lahhh. Jadah ape Aten tipu dia kann. Sebab ni baru first time jumpa. Rupa-rupanya dia cakap dekat laman sosial nampak Aten bam bam tapi bila jumpa dekat-dekat, kecik je Aten nihh. Hahahaha. Adoii Abg Zaini ni, ingt ape lah kann sampai tertipu bagai. Sgt best gathering tu walaupun kaki sakit2 pun pergi jugak. Gila kau taknak jumpa kakak2 abang2 Kelab Blogger Ben Ashaari. Thorbaekkkk hokayyy! Muah ciked :*

Akhir kata, jangan percaya sangat gambar2 kt media sosial ni. Jumpa face to face baru judge okay? :p hahaha


2 comments.. read them below or add one

Mar Mansor Mar Mansor 10 October, 2014
betul tu kan..dalam gamabr dengan real kompem tak sama