Akhirnya, Aten dah pandai ! :D


Fuhhh!
Finallyyyyyy, Aten berjaya isi minyak kereta dengan sendirinya tanpa minta bantuan orang lain!

Memula neves gak. Nak pergi Ampang kan. Kena isi minyak kereta dulu. Sbb dah nak empty. Gasak jgk la pergi stesen minyak.

Okayy, cerita dia gini. Dua-dua tangan Aten dah tak kuat sebenarnya sebab pernah jatuh tangga. Aten punya kereta, kereta kancil yang tempat tutup minyak dia yg dalam tu yg besi. So, kalau ayah ke adik ke pergi isi minyak then dorang tutup ketat2 memang Aten tak dapat bukak lah kan. Tapi tadi dengan sedaya upaya kudrat perempuan Aten, Aten berjaya bukak tempat penutup tu. Hahaha.

Gila kau tak bangga akhirnya dapat isi minyak kereta sendiri tanpa bantuan orang lain. Selalu dok harap ayah, adik je. Tak pun orang yg keje tempat minyak tu. Kuikui

Moga Aten diberi kekuatan utk isi minyak lagi lepas ni. hahahah :'D

3 comments.. read them below or add one

Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 21 October, 2014
nampak steady je Aten, tak tau pulak pcl....kisahnya.
Farah Rahim Farah Rahim 21 October, 2014
Haha comelnya adik ni. Selangkah dah maju and berani baru rasa independent, lepas ni boleh jadi wanita yang kuat!
Siti Aminah Idrus Siti Aminah Idrus 21 October, 2014
This comment has been removed by a blog administrator.