Segmen Ben Ashaari : Aku, Seorang BLOGGER !

BEN ASHAARI

Hari ke 2 Aten join segmen Ben Ashaari. Yayyyy. Alhamdulillah masih berkesempatan utk mengadap lappy and menulis. Hihi

Okayy, soalan-soalannya :

Terangkan secara ringkas peranan anda sebagai seorang blogger kepada orang sekeliling anda , masyarakat dan negara .. Apakah isu yang ingin tekankan terutama sekarang ini !

Mesti lah isu yang Aten akan tekankan bermanfaat utk semua orang. Contoh mcm kesihatan. Ramai je yang tak sedar lagi mengenai kesihatan tubuh badan yang Allah pinjamkan kt kita.

Jika anda mampu dapat pendapatan dari blog sehingga ribuan ringgit , apakah anda akan berhenti bekerja dan menjadi blogger sepenuh masa. Apakah bisnis yang akan anda lakukan sebagai Backup Plan masa depan ?

Yes, why not! Berhenti kerja dan jadi full time blogger. Backup plan? InsyaAllah akan bukak bisnes kesihatan dan nak tolong orang sihat. Lagi pun sekarang Aten belajar dalam course bisnes. Why not bukak kedai sendiri kan. Wish me luck! 

Ceritakan sedikit mengenai harapan anda sebagai seorang blogger terhadap dunia blog ini ?

Harapan Aten dalam dunia blog ni Aten dapat banyak kawannnnn yang boleh Aten kongsi cerita. Taknak kawan yang tikam belakang, cakap belakang. Aten perlukan kawan yg berkualiti dan bukan kuantiti. Kalau banyak kawan tapi tak boleh tolong kita tak guna jgk kann? Dah famous nnt dah fofular, ingt orang yang sama-sama susah ngn kita dulu. Jangan lupa diri :')

{ 8 comments.. read them below or add one }

ikhwan yusuff ikhwan yusuff 12 September, 2014
saya singgah dari segmen sama..moga harapan tu tercapai..InshaaAllah..
http://duniakita94.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 12 September, 2014
Assalamualaikum Aten.. Salam kenal! ^_^
Datang melawat dari segmen sama..
Semoga segala cita2 & impian aten tercapai ye.. Amin..^^,
Btw, done follow sini..
SEGMEN BEN ASHAARI : AKU, SEORANG BLOGGER !
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 12 September, 2014
salam aten, akak datang buat kacau kat sini...he he he, akak datang dari segmen yang sama...
khaty aiman khaty aiman 12 September, 2014
Salam kenal buat aten
Mai dari blog E.ben jugak nie..
InsyaAllah..Amenn

singgah ler blog khaty
http://khatyaiman.blogspot.com/
Amie Amie 12 September, 2014
Assalamualaikum Aten,
memang bestkan kalau ada duit banyak, boleh wat modal bukak bisnes sendiri... taklah stress jadi kuli he hehhe... salam kenal dari segmen ben ashaari.
hisham hisham 13 September, 2014
Salam.. menarik cita-cita dan impian kamu tu... semoga menjadi kenyataan
acik watie acik watie 14 September, 2014
Salam perkenalan..selamat bersegmen

http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html
ros_reeza ros_reeza 15 September, 2014
Ros singgah sini dari segmen yang sama :)
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-aku-seorang-blogger.html