Cara Mudah untuk Blogwalking di Smartphone Android



Pernah dengar pasal Edisi Blog?

Tak pernah? Pergi amek smartphone korang yg android bukak play store and search edisi blog and install!

Edisi blog? Ape tu? 
Edisi blog merupakan satu aplikasi mudah utk bloggers utk blogwalking ke blog orang lain! Haaaaa, tak perlu nak bukak lappy baru nak boleh blogwalking. Serious senang gilaaaaa! Kalau korang ada entry baru, korang boleh ping je kt Edisi Blog anddd satu dunia boleh baca blog korang tu. 

Cara nak daftar pun mudah. File ni pun tak berat. Korang boleh scroll and carik entry yang korang rasa menarik then boleh baca melalui smartphone korangg je. Dunia makin maju. Apepunn semua mudah. Cuma kita nak atau taknak jeee.

Sooooo, sape yang rasa tak paham amende yang Aten cakap tu, boleh lah PM Aten. Aten akan explain satu per satu saaaaaaammmmpai koranggg paham :D hihi


5 comments.. read them below or add one

Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 18 September, 2014
terbaik !!!! KAK LYA PON DAH DAFTAR DAH aTIN ...
Faizal Zaman Faizal Zaman 18 September, 2014
yeay dah install jugak...
Mardiah Diana Mardiah Diana 27 September, 2014
Bestnya....nak install juga ni.ada tak faham akak tanya Aten yer....boleh kan...
MiQHNuR MiQHNuR 26 February, 2015
nice info...
salam kenal..