Cabaran 30 Hari | Hari ke-3 | Fatin Bella Kuat!


Cabaran 30 Hari Kelab Blogger Ben Ashaari telah masuk hari ke 3. Hahahaha. Okayy ape task nye? Ape yang menguatkan Fatin Bella. Naseb task yg ni mcm senang sket. Tgu la task hari ke-5 nnt. Jenuhh nak post nnt. Hahahaha.

Ape yang menguatkan Aten?

  • Motivational Quotes. Okayy, bila Aten rasa down ke sedih ke. Aten akan bukak google and baca motivational quotes sampai Aten dah tak down! hihi
  • Ayah Mama. Aten sebagai anak sulung bila tgk mama ayah tak jadi nak nanges sebab tgk kesungguhan diorang kerja utk bagi Aten n adik-adik makan. So, Aten kena kuat utk tolong diorang pulak nnt.
  • Bestfriend Aten. Bila Aten tak kuat dengan anasir2 luar, dorang lah yg kuatkan Aten. Bagi kata-kata semangat Aten. Buat Aten happy. Sangat beruntung dapat kenal diorang. Haaa, gitchuuuu.
  • Lastly, of courseeeee kakak2 abang2 Kelab Blogger Ben Ashaari. Sanag diorang ketat2. Yelaaaa Aten mana ada kakak abang. So, diorang ni lah kakak2 abang2 Aten tempat bermanja. Hihi
I am glad to have them in my life! You guys make me sado! jyeahhh

Belanja quotes sket :

People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you!

Dengar lagu Stronger Kelly Clarkson sekali tau! Hihi


{ 22 comments.. read them below or add one }

Zayani Zulkiffli Zayani Zulkiffli 03 September, 2014
Kadang-kadang sebab simple quotes pun boleh mempengaruhi otak kita :)

http://nurulzayani.blogspot.com/
Eraz Fadli Eraz Fadli 03 September, 2014
Motivasi pilihan pertama.. Tiada motivasi diri, semangat memang tak kuat.. Kan..
ujang9897 ujang9897 03 September, 2014
so kau sayang aku gak kan hahaha
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 03 September, 2014
Aaauuuummm sayangggg faten... keep strong yeahhh
miminadam miminadam 03 September, 2014
Parents paling berjaya dalam menangi untuk Menguatkan diri. kan kan kan . hehe
irrayyan irrayyan 03 September, 2014
Kak irra sanag aten... muahh
zulhilmitempoyak zulhilmitempoyak 04 September, 2014
awak.. awk kuat kannn.. hehehe
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 04 September, 2014
Aten manja eh? Anak sulung rupanya...ayah mama muda lagi la ni. SaLam kat dorang nt ye.
Fatin Bella Fatin Bella 04 September, 2014
Gila tak sayang. Habang2 yg dok membuli hadik2. Hahaha
Fatin Bella Fatin Bella 04 September, 2014
Alolo sayang kak irra much2 :*
Fatin Bella Fatin Bella 04 September, 2014
Haah. Manja lah jgk >< baikkk nnt Aten bgtau dorg. Hee
yaya_flanella yaya_flanella 05 September, 2014
Anak sulung rupanya. manja kemahen. :*