Cabaran 30 Hari | Hari 9 | 5 Lelaki yang Menarik Perhatian Fatin Bella

Hai uolssssss!
Cabaran30 Hari dah masuk hari ke 9 and guess whattttt? I loikeeeeeee hari ke-9 punye task! Hahahahahaa.

Task yang diberi : 5 Lelaki yang Menarik Perhatian Aten. Haaaaaaaaaaaaaaa. Seronok kan kan kan? :p hekhek

Sebenarnya banyak je lelaki yang boleh tarik perhatian Aten. hahaha tapi task mintak 5 je. So, jommm cekidaut! *wink wink*




LELAKI YANG SADO!

Okayy seriousss Aten melting bila tgk lelaki yang sado ni! Hhahaha. Rasa bila dekat dengan diorang, Aten rasa selamat. Yelaaaa, Aten ni kecik. So, bila jalan dengan lelaki sado rasa mcm ada bodyguard sendiri. Hahaha


LELAKI YANG TINGGI!

Kenapa nak yang tinggi? Sebab Aten pendek! Hahaha. Aten rasa mcm comel sgt kalau Aten pendek tapi partner Aten tinggi. Hahaha. Berharap suami Aten nnt tinggi lah ye :D hihi


LELAKI YANG PANDAI MAIN GITAR!

Suka sgt tgk lelaki yang main gitar! Suka sangat sangatt! Bila jumpa ke pe, bawak gitar. Dia main gitar Aten nyanyi. Alololo sweet angat-angat. Hahaha. Aten kalau bab berangan memang nombor 1. Hahahaha tapi serious cair tgk laki yang main gitar. Sangat cool okayyyy ;)


LELAKI YANG SUKAKAN KANAK-KANAK!

Haaa, ni lagi satu yang Aten suka! Suka sangat sangat tgk lelaki yang melayan baby ataupun kanak-kanak. Sumpah diorang time dukung baby ke budak-budak nampak mcm cool gila, smart gilaaaaa. Nampak kacak gilaaa ah bila diorang dukung baby or budak-budak :'D hahahah


LELAKI YANG ROMANTIK!

Lelaki yang romantik ialah lelaki yang penyayang dan mengambil berat tentang pasangannya. Lelaki yang romantik jugak lelaki yang suka buat surprise. Aten memang suka surprise nih. Sumpah melting. Aten bukan jenis yang 24/7 yang nak kena contact ngn partner. Cukuplah ingat Aten dalam doa dia. Ecece. Sweet angat-angat :p

So, korang ada tak ciri-ciri yang yang Aten nak tu? Ape lagi, propose me! Hihi. Time buat entry ni sangat excited kot. Pasal lelaki enn. Sape yg tak suka tu heartless lah. Hahahaha :p

{ 21 comments.. read them below or add one }

Mohd Azfar Mohd Azfar 09 September, 2014
so lu mmg suka org jenis mcm gua laa
Dkna Abza Dkna Abza 09 September, 2014
hamboii... abang sado tu.. hehee
Wenwink Kidu.Duki Wenwink Kidu.Duki 09 September, 2014
hahaha... ade gak yg perasan komen kat sini yeee aten.. hehhe....

erkkkk org lain update lain.. aku je ke lari topic? hahaha lawak... ape pon dah update da.. malas nak tukar dah hehe
Umi Nazrah Umi Nazrah 09 September, 2014
wow! sesapa yg ada kriteria ni dah boleh la tu isi borang ^_^
Yan Ty Yan Ty 09 September, 2014
macam ben je sado tu , pastu lain2 ujang ke?
fayreen mizan fayreen mizan 09 September, 2014
tall, dark n hensem ya? :)
Mama Myja Mama Myja 09 September, 2014
Like yang sado juga... that y la hubby berusaha mensado kan dirinya. hahah
jemput singgah and komen

CABARAN HARI KE-9
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 09 September, 2014
Melting sokmo dia... sebagai abang yang sado memang tanggungjawabnya jaga adik adik kecik comel..kan.
Erra Kyra Erra Kyra 09 September, 2014
Moga ateng dpt jodoh gtu yaa^^

Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Abe ujang sado tang mana? Hahaha
Fatin Bella Fatin Bella 09 September, 2014
Abe ujang perasan je tu. Hahaha