Cabaran 30 Hari | Hari 30 | Apa yang FatinBella Dapat dengan Berblog

Yayyyyyy! Harini last cabaran 30 Hari Kelab Blogger Ben Ashaari. Phewww! Bangga Aten dapat siapkan cabaran ni walaupun ada 2 3 entri yg terlambat nak up. Heee

Actually ada 2 task. Boleh pilih antara Apa yg Anda dapat dengan berblog atau perkara menarik yang anda berbangga tahun ni. Sooooo, Aten pilih yg first. 

"Apa yang Aten dapat dengan berblog"

I loveeeeeeee this topic! Hihi

Apa yg Aten dapat dengan berblog?

A lot! A lot! Sangat banyak benda Aten dapat dengan berblog. Aten sangat bangga sebab Aten ada blog Aten sendiri. Macam2 Aten dapat. Semua yang Aten dapat dari berblog sangat berguna utk Aten. Aten syukur sangat.

Dapat kenal dengan rakan blogger yang lain lagi lagi kakak2 abang2 Kelab Blogger Ben Ashaari. Mereka sangat awesome sporting gorgeous handsome cantik pretty beautiful hot kacak. Semua lahhh. Nak ucap terima kasih kt Abg Ben yg kenalkan kelab ni kt Aten. Kepada abang2 blogger Abg Ben, Abg Najeeb, Abg Razi, PCL, Abe Ujang, Prof Hariz,  Abe Que, Abe Zaini, Abg Ngah, Abg Awi, Abg Caer, Abe Cikali, Abg Eraz, Abg Fazrol, Abe Lan, Abg Madi, Abe Gie, Abe Potia, Abam Boni, Abe Faizal Fredley, Papa Blogger dan kakak2 blogger Kak Ruby, Kak Irra, Kak Sue, Kak Qaseh, Kak Yaya, Kak Uzu, Kak Hanim, Kak Fiza, Kak Lya, Kak Lisa, Kak Mieza, Kak Erra, Kak Farah, Kak Dkna, Kak Eida, Kak Ty, Kak Nadia, Kak Salina, Nina, suka sgttt kenal koranggg. Sangat havoc. Terasa mcm ada kakak2 abang2 betul2. Heeee. Sayang korang semua! Muah ciked :*

Dulu tak pernah terpikir pun Aten boleh dapat income dengan berblog. Buat blog saje nak share apa yg terlintas kt fikiran Aten melalui blog tapi bila dah kenal ngn Abg Ben dan blogger lain, baru tahu boleh dapat income melalui blog. Utk baru yg nak aktif mcm Aten ni, berapa income Aten tak kisah. Yelahh masik baru. Kalau dapat tu, dapat lah simpan dalam bank utk simpanan masa depan :')

Last but not least, 

1 comment... add one now