Cabaran 30 Hari | Hari 25 | Berita Terkini Harini yang Fatin Bella Baca

Entri hari yg ke 25 :3 Aten bukan jenis yang tgk tv sgttt. Setakat tgk2 kt fb tu ada lahh. Tapi disebabkannnnn hari yg ke 25 ni lah hari Aten mendapat kecederaan, memang Aten tak tgk phone, tak jenguk media sosial tak tgk ape lah. Yg Aten tahu kena pergi hospital check kaki sebab bengkak teruk gara-gara meja jatuh atas kaki Aten. Dah lah time tu pkai sandal je tak pkai kasut. Memang saket lah cerita dia meraung kt depan campus. Lps check doktor balik rumah terus tidurrr. Adoii ><

So, tu je lah Aten boleh bgtau korang semua utk task hari ke 25 ni >< hewhew

0 comment... add one now