Cabaran 30 Hari | Hari 23 | Pekerjaan yang Fatin Bella ingin selain Kerja Sekarang


Yayyyy dah nak habis cabaran 30 hari. Ada lagi 1 week je. Hihi. Task harini ialahhhhhh Pekerjaan yang Anda Ingin Selain Kerja Sekarang.

Wahhhh, mcm susah jgk task ni. Okayy, sekarang kerja Aten ialah belajar. Yessss! Belajar is kerja okayy. Belajar ni besttt. Tapi jgn last minute lah :3 Jenuh nak telan buku ><

Selain belajar, Aten teringin nak ada business sendiri. Mahu digelar business woman yang berjaya! Dunia makin mahal. Ekonomi pun tak menentu. Inflation confirm akan hado. Aten taknak jadi antara 95% orang yang hanya akan menyewa selama-lamanya. Aten nak ada rumah Aten sendiri. Nak bawak mama ayah duduk sekali. Dengan duit yang ada, Aten nak pergi tunaikan haji ngn mama ayah. Doakan cita-cita Aten tercapai yeee :'D

2 comments.. read them below or add one

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 23 September, 2014
semoga impian menjadi seorang businesswoman berjaya aten...
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 23 September, 2014
Moga capai keinginan mu fatin , pcl doakan.