Cabaran 30 Hari | Hari 18 | Siri Tv Kegemaran Fatin Bella


Siri TV Kegemaran Anda. Task hari ke 18 Cabaran 30 Hari. Hahaha

Sooo, TOTALLY SPIES! So budak-budak kan Aten? Hahahaha

Seriousss dulu masa kecik tak pernah miss tgk cerita ni. Sekarang ni umur Aten dah 20++ pun Aten akan tengok jgk kt Astro tu. Best wehhh serious best! Sbb cerita ni pasal lawan2. Perempuan pulak tu yg lawan. Lagi la best. Tapi skrg ni cerita ni dah tak byk keluar kt tv. Macam sedih sikit lah. Hohoh :3 Sekarang ni kalau nak tgk balik, bukak youtube je. Semua pun ada. Tapi tu lah dah busy belajar semua. Ni punn update ikut dan je. Ada masa terus up entry utk 2 hari terus. schedule kan entry ni. Hahaha. Okay lahh. Jumpa next entry! :*

2 comments.. read them below or add one

Mama Myja Mama Myja 18 September, 2014
kalau dah feveret tengok sampai ke tua pon xper. hihik, itupun kalau der lagi di siarkan.
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 18 September, 2014
akak pun suka jugak tengok totally spies ni...