Cabaran 30 Hari | Hari 17 | Perkara yang Fatin Bella Rindu


Task untuk hari ke 17 Cabaran 30 Hari Kelab Blogger Ben Ashaari. Dah hari 17 dah ye. Tak lama dah nak hbs nihh :'D

Task diberi Perkara yang kita rindu. 

Apa yg Aten rindu eh?

Banyak sebenarnya. Tapi yang paling Aten rindu ialah zaman kanak-kanak. Zaman dimana kita tak kisah buat apa-apa je. Tak kisah pasal apa pun. Tak kisah pasal duit, belajar. Tak kisah pasal selekeh-selekeh ni. Tak kisah pasal haters. Hahahaha. Tapi life goes on. And now Aten dah 20++ , so Aten kena focus lebih utk hidup Aten so that masa depan Aten terjamin. Stay strong dearself! 

6 comments.. read them below or add one

Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof 17 September, 2014
betul tu,kalau boleh nak undurkan masa jadi kanak-kanak balik
Mar Mansor Mar Mansor 17 September, 2014
zaman kanak2 paling seronok..takyah pk apa2.
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 17 September, 2014
Samalah dengan ena.. ena pun rindukan zaman kecil kecil dahulu... bebas dari masalah yang memeningkan kepala
zuliana gojesmami zuliana gojesmami 17 September, 2014
Main cop tiang, galah panjang dan getah zero point!
Diana Rashid Diana Rashid 18 September, 2014
Ramai yang rindu zaman kanak2 nampaknya..hehhehe