Cabaran 30 Hari | Hari 15 | Surat untuk Awak


Wifi masih rosakk! Huh

Naseb ada broadband ayah ni. Boleh lah kita update cerita yg sebelum2 ni. Hukhuk

Task hari 15 Cabaran 30 Hari. Surat utk seseorang.

Aten nak bagi surat kt sape? Utk haters Aten. Hahaha

To my dear haters, 
Thanks for make me famous! Hahaha! Tungguuuuu, banyak benda lagi yg Aten akan buat utk buat korang mcm cacing kepanasan. People can talk. Tapi Aten tak kisah. Buang masa je nak tahu korang cerita apa pasal Aten. Cuma macam pelik kenapa eh nak cerita pasal Aten? Rasa Aten tak kacau pun hidup korang. Ke korang bosan ngn hidup korang? Dah taktawu nak cerita hidup korang then bangkitkan cerita orang yang tak betul. B***h plsss. Hahaha okayy cerita pasal haters ni sampai esok pun tak habis. Just nak bgtau, sudah2 lah carik pasal ngn orang. Fight for your dreams sayanggg. tak perlu bazir masa carik kesalahan orang. Akhir kata, buka hati buka minda. Perjalanan hidup panjang lagi. Focus on your life okay? 
Sekian.

Yang benar,
FATIN BELLA

2 comments.. read them below or add one

Cik Sue Cik Sue 17 September, 2014
tu dia aihhhh harap2 haters tu baca kan hehhehee
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 17 September, 2014
tu diaaaa.... akak pun tengah fikir nak bagi surat kat haters akak dik non oiii...hik hik hik...