Cabaran 30 Hari | Hari 11 | Kenangan Lucu Zaman Kanak-Kanak


Hari ke 11 Cabaran 30 Hari Kelab Blogger Ben Ashaari. Task diberi Kenangan Lucu Zaman Kanak-Kanak. Kalau diikutkan memang banyakkkk. Hahhaha. Tapi entri kali ni Aten cerita satu je lah. Hihi

Yang paling Aten takley lupa masa Aten darjah 3 rasanya. 9 tahun. Kira kanak-kanak lah kan. Hahaha. Time ni Aten rapat ngn cousin Aten yg lelaki. Yang lagi besar dari Aten tu tak kisah sangat lah diorang naik basikal. Ni adik Aten yg time tu umur 7 tahun and cousin2 Aten yg kecik lagi pandai naik basikal dari Aten. Time tu fikir Aten kena pandai kayuh basikal. Ouh lupa nak bgtau. Cousin Aten semua lelaki. So, time tu mmg perangai pun mcm bdk laki lah. Main bola bagai. Hhaha

Ada satu haritu, mintak tolong cousin Aten ajarkan Aten naik basikal. Yelaaa jeles kot! Hahaha Baru kaki nak start kayuh dah jatuh! Adoi saket baq anggg jatuh basikal. Yelaaa time tu mana nak reti balance kan basikal tu. Hahaha. Lepas 4 kali jatuh basikal baru laaa Aten pandai naik basikal. Bila ingat balik mcm kelakar pulakk jatuh basikal. Tu yg smpai skrg Aten power naik basikal. Hihi :'D

4 comments.. read them below or add one

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 11 September, 2014
Hahaha macam2 pengalaman ketika nk mula bawak basikal ni
Mama Myja Mama Myja 11 September, 2014
hehehe.. sakit kan bila jatuh basikal.

CABARAN HARI KE-11
fayreen mizan fayreen mizan 11 September, 2014
kenangan mengusik jiwaaaa :)
yaya_flanella yaya_flanella 12 September, 2014
ngeri naik basikal. tak suka. pernah tergolek kat bukit. haha