Turun Naik Berat Badan


Masa bulan puasa haritu, berat korang ada turun tak? Berapa kg turun? Hihi.

Bulan Ramadhan haritu alhamdulillahhh berat aku turun walaupun sket. Heee. Tapi bila dah Raya, alahaiiiii berat kembali normal seperti sebelum puasa. Hahahaha.

Sedihhhh. Berat susah nak turun tapi tersangatlah senang nak naikkk :3 Kalau tak jaga makan, boleh jadi belon aku nih. Hhahahaha. Tak dapat nak bayangkan kalau badan aku mcm belon. Mesti lagi comel. Hikhik

Jogging? Hurm. Kalau aku ada transport yg boleh bawak aku peg ke tasik titiwangsa, lama dah aku peg. Takkan nak naik teksi hari2. Boleh pokai aku. Geng nak peg jog pun bape kerat je. Seriousss sejak masuk UniKL ni tak pernah nak jog. Berapa kali je lah aku jog. Hurm. 

Cemana body nak solid kalau makan banyakkk tapi malas nak jog. Help me! I need a driver! Driver utk bawak aku peg Taman Tasik Titiwangsa and hantar aku balik rumah sewa. Tu jeee. Hehehe. Tapi rasa mcm takde. Hewhew.

Its okayyy, di mana ada kemahuan disitu ada jalan :'D heee

2 comments.. read them below or add one

Mysara Ab Rahman Mysara Ab Rahman 04 August, 2014
Mai pose sebulan trun 2kg tp baru raya ke-2 dah naik 1kg! OMG!
Fatin Bella Fatin Bella 04 August, 2014
Kannnn. Cepat gilaaaaa naik berat. Lagi2 time raya. Mcm2 makan. Redha je lah berat naik blk :'D