Movie Review | Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) 2014


Dah tgk cerita penyu 4 ekor ni? Hihi

Best! Serious best! Heee. Wajib tgk movie nihh :D Seriousss!

Meh baca sinopsis cerita ni :

MEngisahkan tentang 4 penyu mutan iaitu Raphael, Donatello, Leornado, dan Michaelangelo yang masing-masing mempunyai karakter dan kemahiran tersendiri.SHredder yang mengetuai Foot Clan menguasai hampir semua kawasan di bandaraya New York. Ahli politik dan anggota polis gagal menghalang kegiatan kumpulan itu. Justeru, TMNT bekerjasama dengan wartawan April O'Neil untuk melumpuhkan Foot Clan dan menyelamatkan New York dari ancaman jahat.

Meh tgk trailer dia pulakk :


Hebak lahhh hebak! Dari cerita kartun, dorg jadikan 2D punyeeee. Aku tgk yg versi kartun mmg tak pernah miss setiap pagi. So, yg versi orang bebetul punye mmg aku aim lama dah dan cerita ni tak pernah mengecewakan aku. You guys should watch it. Go to your nearest cinema and you won't regret it! :)

6 comments.. read them below or add one

Hafiz Hafizol Hafiz Hafizol 08 August, 2014
tak tahu pulak ada cerita ni dekat wayang hahaha..
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 08 August, 2014
huishhh dah lama tak tengok ninja turtle.. ni nak kena pergi tengok ni.. yeahhhh
Fatin Bella Fatin Bella 08 August, 2014
ade lahh. seriousss best tak tipu punyeeee :D
Fatin Bella Fatin Bella 08 August, 2014
kannnnn. nnt peg tgk okayy :D hihi
SyedTerritory SyedTerritory 15 August, 2014
Paling lawak masa dalam lif. Boleh pulak buat lagu guna wepons diorang. Haha!!
Fatin Bella Fatin Bella 15 August, 2014
hhahaha yepp betul tu :D