Movie Review | Step Up All In


EVERY STEP HAS LED TO THIS

Untuk kaki menari mcm aku ni, wajib tgk movie nie. Wajib! Serioussss THORBAEKK baq angg.

Sinopsis :

Step Up All In menggabungkan semua bintang-bintang daripada filem sebelum2 ni dan bersama-sama ke Las Vegas, berjuang utk memenangi pertandingan tarian yang bakal menentukan masa depan dan kerjaya mereka sebagai seorang penari.

Release date : 31 Jul 2014

Pengarah: Trish Sie 
Masa: 85 minit

Muzik digubah oleh: Jeff Cardoni 


Pengeluar: Adam Shankman, Jennifer Gibgot



Trailer :


haaaaaaa, gempak kannnn? Masa aku tgk dalam wayang tu jgn cerita lah. Rasa mcm nak menari sekali dalam tu. hahaha. Andddd seriousss rasa sekejap gilaaaaaaaa tgk cerita tu. Sbb memang best gilaaaaaaaaaa :D 

Korang kalau ada masa, peg ah tgk. Ajak aku sekali. Aku kalau cerita menari-nari, lumba-lumba kereta memang aku suka. hihi. Rugi kalau tak tgk wehh! 

1 comment... add one now

AnonymousAnonymous 07 August, 2014
Thanks for a marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you may be
a great author.I wipl ensure that I bookmark your blog and definitely will come back in the future.
I want to encourage that you continue your great posts, have a noce morning!



my weblog :: canon digital camera wifi