Malunyeeeee jatuh!


Ini cerita semalammmmm. Semalam aku pergi hartamas buat treatment sikit kt sana. Berkasut tinggi ke sana. Hahha. Ye laaa org pendekk, nak nmpk tinggi kena lah pkai heels.

Then bila dah hbs treatment, makan solat ngn Samah semua dah nak blk rumah...

Bedebukkk! Elok je aku landing kt atas jalan raya tu duduk bersimpuh. Hahaha. Malu wehhh. Maluuuu. Naseb bukan tgh jalan. Hahaha. Kt tepi jalan pun mestu nmpk punyeee. Samah jalan depan aku, so dia tak nmpk lah cemana aku jatuh. Kalau tak, kena gelak dah kot. Hahaha.

Org yg tgk? Tak ramai kot. Ke tak de. Hsahaha. Walaupun tak ramai still malu gakk. Hahaha. Kena pkai heels selalu ni baru takde jatuh2 kot ><

Tp ingt, bila jatuh tuuu bangun sendiri. Jangan harapkan orang lain hulur tangan bantu kita. Fight for your dream! Jyeahhhh!

1 comment... add one now

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 30 August, 2014
nasib baik tak cedera apa apa.. hehehehe hati hati ye lepas ni sayang