Kita break up!


*jejoget*

Ehhh ape ni. Pape lagi dah jejoget aku ni. Intro ape pun takde kann. Ish ish ish!

Yeayyyyy! I am free! :D Kita dah break up! :D

Break up ngn buku je punggg. Hahahaha. Bf takdak. Kalau ada pun takdenya nak break up bagai nihh. Hahaha

Sangat lega bila dah takya ngadap buku sampai pagi buta. Hahaha.

Tahu tak perasaan lega bila dapat rest from belajar kejap? Sape yg pernah jadi student mcm aku ni tawu lah cemana sesaknya kepala otak kena baca bebyk gini :'D

Apepun, happy cuti for me n member aku yg lain! Yay :D

6 comments.. read them below or add one

Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 18 August, 2014
yer...pcl juga pernah rasa mcm tu suatu masa dulu, memang best... ; tp skang ni ank pcl pulak...hbs exam..berjaga sampai pg tgk cerita korea...haha, pcl layan sama Running Man...

All the best Atin !
Cik Ngah Cik Ngah 19 August, 2014
cehhhh...ingat break up apa tadi...hahhaha tahu2 apa rasanya...heheheh
Yan Ty Yan Ty 19 August, 2014
eleh , cemas je tajuk!

Jangan nak seronok sangat ye , keep on study!