Ke Dapur Tanpa Sempadan Ke Kita


2 3 harini busy tak ter-update blog. Windu blog ittew. Ecece. Gedik pulak aku harini. Haha

Ni nak cerita sket ni.

Korang yg bloggers ni kenal ke idok PCM? Pak Cik Mat Gebu? Kenal blog Dapur Tanpa Sempadan? Kenal www.tiffinbiru.com ? Haaaa, yg suka masak2 gini tipu lah tak kenal dia. Blogger femes uolssss. 

Seawal 730 pagi dah gerak from Keyell. Aku tumpang kereta Kak ruby.my . Punye ngntok smpai ttdo dalam kereta Kak Ruby. Then benti makan kt RnR Ayer Keroh. 




So, kiranya aku tumpang Kak Ruby so aku jadi babysitter Adam. Mata bulattt. Pipi bulatt. Semua la bulat. Geram jee. Pandai sengih2. Tu yg best main ngn baby Adam. hihi. 

Banyak gak lah pit stop ktorg. Nak kena tunggu konvoi kereta2 yg terlepas kt belakang. Konvoi 7 kereta uolssss. Hebakkkk #KelabBloggerBenAshaari . Semua powerr. Hihi. Around 1 sampai lah rumah PCM. Well, ni first time aku jumpa dia. Heee. Sangat peramah. Baik sgttt. Dah lah pandai masak :p

Ape yg ktorg makan? Jom cekidautt :D







Memang power lah PCM! Sedap gilaaaaaaa dia masakkk. Tak dilupakan Maggi kambing. Yg tu aku makan dlu. Hahaha. Cake lagi. Pehhh hancusss diet aku. Hahahaha.

Kt rumah PCM lah sesi beramah mesra ngn babies KelabBloggerBenAshaari. Hihi. Comel sgt babies dorang :D



Dengan baby Zahra tak sempat snap. Sbb asyik nanges je baby Zahra then tidur. Sempat snap 2 pic ni je. hihi. Pipi londeh semuanya. hahaha.

Perkara wajib buat bila semua berkumpul. Tadaaaaaa



Wefieeeeeee dengan monopod. hahaha. Mmg havoc lah. Mcm rumah sendiri je. hahaha.


Dapat duit raya lagi dari Abang Najeeb ngn PCM. Terasa muda. Hihi.

Papepunnn, macehhhh PCM sudi masak utk ktorg. Nnt Aten datang lagi taw. Hihi. Ilebiuuuu PCM. Mmmuahhh siket :*

Kbaiii. hihi

4 comments.. read them below or add one

Mat Gebu Mat Gebu 11 August, 2014
Ehemmmm...terima kasih sudi datang ke pondok pcm.... (^__^)
Fatin Bella Fatin Bella 11 August, 2014
Hihi sesama. Lps ni buat mee bandung ke mee kari pulak taw. Heee :p
Cik Ngah Cik Ngah 12 August, 2014
lepas ni dia datang suh dia dok dapur pak cik mat,makannn je tau,suh dia kupas bawang lak hahhahaha
Fatin Bella Fatin Bella 12 August, 2014
boleh je kak sue :p hekhek