Bila blog bertukar email. Hurm


Haritu aku tukar email blog aku. Mcm serabut ada 2 email. Memula ingt tak boleh tukar, then google punye google, boleh tukarrr. Sekarang takya dah susah2 dah ingt 2 email. Heee

Tapi yg membuatkan aku sedih ialahhh aku takley dah baca blog2 orang kt blogger dashboard tu. Aku nak kena follow semua orang balik. Huwaaaa. Memandangkan aku nak dekat final dahh mmg tak sempat nak follow blog semua orang. Takut kalau blogwalking nnt tak sempat baca buku. Almaklum lah seronok blogwalking nih. Macam2 boleh tahu. Hehe.Lepas exam nnt Aten follow korang eh. Kalau rajin, tgl la link blog korang kt comment. Nnt Aten follow korang. Hihi 

Sekarang ni, kena ngadap buku dlu. Korangkan doakan Aten boleh jawab exam ahad ni taw :'D

2 comments.. read them below or add one

Fauzi Noordin Fauzi Noordin 15 August, 2014
stylo sport xdak dlm bloglist...
huhuhuhu....
Fatin Bella Fatin Bella 16 August, 2014
Nnt aten update eh. Skrg tga busy stdy. Hewhew