Best tau jadi blogger!



Kekeringan idea nak up pasal apa. Hahahaha

Okay lahh. Sebenarnye cenggini.

Aku bangga jadi blogger! Kenape? Sbb aku dapat tolong orang!

Cane dengan blog aku boleh tolong orang? Well, sekarang ni kan bebudak mula nak masuk universiti semua kannn. So, bebudak yg belajar kt UniKL Business School mesti nak search pasal Ubis semua and entry aku ada pasal UniKL Business School. So, bila dorg baca entry aku pasal Ubis, at least dorg tawu sket2 pasal campus nihh and dorg ada contact aku kt fesbuk, email semua just nak tahu pasal UniKL Business School. Macam terharu jgk lah ada yg sudi baca blog aku. Hee and bangga bila dapat tolong orang yg nak tahu pasal tempat aku belajar ni. At least takde la dorg blur sgt. And aku boleh guide dorg sket2 walaupun aku tak jadi OC. Hohoh. Takde rezeki aku jadi OC. Its okayy. Be positive dear self :) since aku kt sem 2 ada je bebudak junior yang tanya dan contact pasal UniKL Business School kt aku sbb baca blog aku. 

Banyak kelebihannya berblog nihh. Even bapak aku pun ada blog! Kau hado? Hihi. Jom tarik member2 jadi blogger jgk. Heee :D

Gambar atas tu business card aku. Kalau ada pape nak tnya, boleh lah contact aku yeee. InsyaAllahh akan reply secepat mungkin. Hee

0 comment... add one now