Berjinak dengan Nuffnang



Tadaaaaaaaaa.

Ada perasan sesuatu tak kt blog aku? Perasan laa perasan laaaaaa :p

Tgk atas blog aku and tepi kanan blog aku.

Jeng jeng jengggg. Dah ada Nuffnang Ads. Hee. Actually ramai dah suruh buat. Tapi tu lahh kemalasan diri menguasai. 

Tapi, semalam malam aku jadi rajinnnnnnn! Fuh! Aku pun macam tak percaya aku rajin gini. Elok je aku daftar nuffnang semua terus aku stdy! Aku stdy smpai kul 2. Ya Allah, bangganya aku. Hahahaha.

Kesedaran diri nak final semakin dirasai. Alhamdulillahhhhh! hihi

So, aku nak start stdy nihh. Nnt bila free, aku update blog eh. Sekarang ni, buku keutamaan sbb final dah dekat. hHeee

Jom stdy korangggg! :D

4 comments.. read them below or add one

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 15 August, 2014
Hahah sempat tu... All the best! Study molek2.. :3
Fazrol Amer Fazrol Amer 16 August, 2014
untung laaa.. he he..
Boleh jadi kesayangan nuffnang..
Que Achmad Que Achmad 17 August, 2014
hungtung larrrrrrrrrrrr :P