Berdiri semuaaaaaaaaaaaaaaaaa!


First time!

Haaa, first timeee sepanjang hidup aku tgk wayang, kena nyanyi lagu negaraku sebelum cerita start. Wahhhh, sgt tabik springgg kt TGV Cinemas sbb buat gitu. Aku taktawu la GSC buat ke tak. Maybe diorang pun buat cuma aku taktahu. hewhew.

Bagi aku, kalau sepanjang tahun buat gitu pun mcm best. Sbb takkan nak nyanyi lagu negaraku time merdeka je kann. Kalau tak merdeka, tak nyanyi lahh. Cemana nak tanamkan semangat patriotik dalam diri kalau yg basic nyanyi lagu negaraku pun tak buat kan?

Ape punn, pengalaman baru aku sebelum tgk wayang kena nyanyi lagu negaraku dlu. Tu yg semangat update dalam blog. Hihi. Papepunn, goodjob guys! 

2 comments.. read them below or add one

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 30 August, 2014
Hahah tak pernah lagi kena berdiri macam ni.. macam best pula.. dulu masa sekolah je kena berdiri tegak nyanyi lagu Negaraku ketika perhimpunan
AnonymousAnonymous 31 August, 2014
Thanks , I have just been searching for info approximately this topic for a
long time and yours is the best I've came upon so far.
However, what concerning the bottom line?
Are you sure in regards to the source?

Also visit my web-site :: gadai bpkb mobil balikpapan