Wanita Cina memakai baju bercorakkan ayat Al-Quran !



Speechless aku, speechless!
Nampak tak apa yang aku nampak?
Hurmm.

Lelaki berbangsa arab ini mengamuk & memarahi seorang perempuan cina di pasaraya Hero Taman Dagang, Ampang kerana memakai baju dengan corak ayat-ayat Al Quran sebentar tadi iaitu surah Al Fatihah.

Petikan page The Patriots: " Kepada rakan-rakan bukan Islam yang lain, ketahuilah bahawa bagi kami umat Islam, ayat suci Al-Quran adalah dilarang sama sekali berada di tempat-tempat seperti lantai, bahkan mesti diletakkan di tempat tertinggi, apatah dipakaikan di badan."

Malah ia turut menerima reaksi tidak senang dari bangsa Cina sendiri, seperti Regina Tan yang menulis: "Brainless woman. Dunno how to differentiate between patterns and sacredwords. Is she trying to get attention or something? Dumb ass!!!"

Hurm...

Sumber : Internet

4 comments.. read them below or add one

✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ 19 July, 2014
Ishh tak senonoh betul!.. keluar masuk tandas dengan pakaian macam tu
fatin bella fatin bella 20 July, 2014
kannn. Sabar je lah. tak pasal2 femes :3
AnonymousAnonymous 20 July, 2014
Wanita tersebut pelancong korea dan membeli baju tersebut di India. Mungkin dia rasa corak cantik dan x salah memakainya di sini.
fatinfuentebella fatinfuentebella 20 July, 2014
yep2. betul tu. td ada baca article psl tu.