Movie Review | Pra Tonton Filem Tembus




Sebenarnya dah lama nak update entry pasal ni, tp selalu tak terupdate. busy segala mcm busy ada.

10 May 2014 haritu, aku dan bloggers lain berpeluang utk menonton filem Tembus. Kira mcm pra tonton lah. Tak keluar kt wayang lagi tapi ktorg berpeluang tgk dlu dengan artis2 yang terlibat dalam filem tembus ni. Haaa, gitu lah. hihi

Filem Tembus? Pernah dengar? 

TEMBUS merupakan filem terbaru arahan Ahmad Idham Ahmad Nadzri, lakonan Aaron Aziz, Khir Rahman, Luna Maya, Fazura, Mia Sara Nasuha, Siti Eliza, Eja, Eizlan Yusuf, Abby Nadzri dan ramai lagi, terbitan Excellent Pictures dan akan ditayangkan di 56 pawagam seluruh Malaysia dan Brunei bermula 28 Julai ini. Haaaa, masa raya taw. hihi. Haaa, sape yg minat kt Aaron, mohon tgk movie ni yeee :P hihi

Sinopsis TEMBUS

Tembus berkisar tentang pasangan suami isteri bekerjaya dan cukup berjaya dalam hidup mereka, namun semuanya berubah apabila anak tunggal kesayangan mereka hilang.
Sepanjang mencari jawapan mengenai kehilangan anak mereka, kebenaran semakin terbongkar.

Trailer TEMBUS :

Sempat jgk lah aku snap gambar dengan retis2 yg berlakon dlm filem ni. hee









overall, cerita TEMBUS ni superb best! Kena dengan situasi sekarang di mana banyak kes penculikan banyak berlaku. Korang yang taktawu nak buat apa, tgu filem ni kt cinema. Jangan lupa tgk taw! Ajak aku sekali. hihi 

0 comment... add one now