MOOD STUDY OFF



Huwaaaaaa. Lagi bape hari je nak raya, tapi aku tak cuti2 lagi. Nak buat cuti sendiri takley T.T

Datang ke kelas setakat datang je lah. Tak focus langsung. Hewhew. Ada lagi 2 hari cls tapi terasa mcm 2 tahun lamanya nak hbs. Alahaiii. Time, pls fliessss quickly :3

Td ada test TITAS. Dengan yakinnya aku datang ke kelas tanpa baca 1 satu pun lecture notes. Haaaa, nmpk tak betapa 'RAJIN' nye aku ni. Hohoh. Tapi alhamdulillahhh dapat jgk jawab test tp nak dpt full mark tu mcm susah sket lah. Kuikui. Tapi harap dapat laaaaaa full mark. Penting ni carrymark nnt. Hewhew.
Ni pun tga dlm cls tapi sempat la update satu entry. Kehkeh. Sorry sir!

Status : In relationship with Encik Malas :3

posted from Bloggeroid

0 comment... add one now