Menyanyi dalam LRT



Kisah berlaku di koridor tren dan dalam tren. Alahai abam sorg nihh.

Cerita dia gini, aku dari LRT Masjid Jamek nak ke LRT Hang Tuah. Nak peg KWC ( Kenanga Wholesale City ) . So, masa aku n geng aku tgu LRT sampai, ada abam ni tetiba je nyanyi lagu raya. Hahaha. Dia dengan headphone gabak dia selamba je nyanyi. Bukan ktorg je yg dok pandang dia. Orang sekeliling pun pandang dia. Selamba je dia nyanyi kekuat.

Then LRT sampai..Aku ingt dalam LRT dia tak nyanyi dahh. Rupa-rupanya dia sambung nyanyi lagi. Haha. Aku ngn mmber aku dok gelak je lah. Aku taktawu lah dia perasan ke tak dia nyanyi kuat. Hahaha

Selepas aku fikir2 kejadian td, aku syak dia teruja nak blk kg lah. Sbb dia bawak beg baju yg besar tu and benti kt Plaza Rakyat. Hahaha. Apepunnn, thorbaekk lah abam tu lek lek je nyanyi kt public. Mungkin nak jadi retis tak kesampaian kot :3 Go back and practise abam. Hekhek :p

1 comment... add one now

ejulz ejulz 22 July, 2014
Dia nak ngorat la tu.. tarik perhatian.. hehe

Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih