Interview untuk Jadi OC


OC? Ape tu? Orientation Committee lahh. hihi

So, aku terpilih utk ditemuduga sebagai OC. Hohoh. Tetibe neves. Esok interview nye.

Sebenarnya dah lama teringin nak jadi OC. Since sem 1 kt UniKL nih tp syarat tak ckup. Akhirnye bila dah sem 3 baru ckup syarat nak jadi OC sbb dia nak result 2 semester kita kt Ubis nih. Nak jadi OC kannn. Mesti lah kena carik yang hebat utk guide orang baru. Walaupun aku rasa aku tak ckup hebat tapi apa salahnya kita mencuba kan?

Hidup kena sentiasa positif. Jangan nak buruk sangka selalu. Jangan terpedaya dengan hasutan dan anasir jahat yang boleh buat kita down. Stay strong bebeh! 

4 comments.. read them below or add one

Hafiz Hafizol Hafiz Hafizol 21 July, 2014
All the best. tak pernah dengar pulak kita pasal OC nie hahaha
Fatin Bella Fatin Bella 21 July, 2014
serious tak tawu? :3 pelik. hohoho thanks!
KiD KiD 21 July, 2014
owh... naper tak tau pasal OC ni..? eh, tak sama U.. hahhaa.. kbai
Fatin Bella Fatin Bella 21 July, 2014
hahaha. abam kid belajar lagi keee? Perasan muda eh? :p