Done Interview Jadi OC


Alhamdulilahhhhhhhhhhh!!!

Neves semalam hilang jgk. Phewww

Seawal 9.15 aku dah smpai campus utk peg interview jadi OC. Haaa, nmpk tak keterujaan aku nak jadi OC? hahaha

Okay cerita sebenarnye ceni, aku dah siap2 nak peg cls kul 830 pagi tp tetiba sir text bgtau class cancel.  dua2 class pulak cancel. Kalau takde interview ni aku dah sambung tdo blk dah. hahaha.

Orang yg interview aku? Doclan, Kak Sara and Abg Hafif. Wahh lega gilaaaaaa dah lepas interview. Gaya mcm nak peg interview kerja je. hhhaha.

Result? Esok keluar bak kata Doclan. Well, harap2 dapat lah. Teringin nak jadi OC sebenarna. hihi. Kalau tak terpilih, takde lah rezeki aku :'D

Apepun, doa2kan aku berjaya yeee :D hihi

3 comments.. read them below or add one

Fatin Bella Fatin Bella 22 July, 2014
Orientation Committee ena :) hihi
KiD KiD 22 July, 2014
ia macam OCBC Bank laaaa... hehehee