Best jadi babysitter nihh :D




Budak dalam gambar tu? Anak aku laaa. Anak sape lagi. Haha. Selain daripada kemas rumahhh, aku jgk jadi babysitter harini.

Qistina Adilah. Anak buah aku je lah. hahaha. Along ngn kak Ana keje, so dia mintak tolong aku jaga bdk ni kejap. Lagi bape hari je nak masuk 2 tahun. Lasak gilaaaaaaaaaaaaaaaaa! Haha. 

Tadi saje bawak dia peg Jusco Equine sbb ada nak beli barang sket. Hee. Orang nak pegang tangan dia, dia taknak! Hahaha. Jalan pun ikut suka hati dia je. Ingt dia besar sgt lettuew. Letak kt trolley pun taknakk. Letak sekejap je pstu dia nak jalan. hahaha. Dengan berlari-larinya. Semput gak la aku. Haha.

Tapi takpe. Aku suka budak kecik. Tak kisah lah laki ke perempuan. Kira range umur 0 hari smpai 6 tahun mmg aku suka lahh. Zaman comel-comel. Seronok bila dapat buat dorg gelak. hihi. Kira mcm prektis bila ada anak masa kawen nnt. Ecece. Berangan sgt kau ni fatin. Hahaha.

Well, tak sabar nak kawen n ada baby sendiri. Awak, jom kawen! :p hikhik

0 comment... add one now