Bazar Ramadhan dah tak semeriah dulu


Aku baru balik dari bazar sebenarnya. Bazar area rumah sewa aku la. Kt kg baru. Bukan yg gabak tu, yg Najib selalu peg. Ni kt area rumah sewa. Aku pun taktawu nak describe cemana :3

Dah tak banyak stall yang bukak. Huwaaaa. Takley nak cuci mata tgk makanan #Ehh . hihi. Tapu betul lah. Banyak gak yang dah tak bukak. Baru 23 Ramadhan. Takkan dah nak raya kot? Kuikui

Tapi takpelahh, yang penting stall feveret aku still ada and aku boleh makan nasi kukus ayam berempah dan jus mangga aku. Sesi menternak lemak. hekhek. 

Okayy, ckup la dlu kt sini. Selamat berbuka uolssss :*

4 comments.. read them below or add one

KiD KiD 21 July, 2014
alaaaa... aten masak je lah kat rumah.. sonang
PakcikLie PCL PakcikLie PCL 21 July, 2014
memang fofular la nasik kukus ayam berempah ni kan...rm5 kat sini , ayam dia big2 tau..
Fatin Bella Fatin Bella 21 July, 2014
hihi. dah last2 puasa ni malas rasanya abam kid :3 hewhew
Fatin Bella Fatin Bella 21 July, 2014
haah. rm5 je. sedap gilaaaaaaa. tak sabar nak berbuka nnt. selamat berbuka PCL ! :)