Touch n Go kan hado!


Assalamualaikum selamat pagi hari sabtu guyssss! :)

actually dah lama nak cerita pasal nih. tp harini baru berkesempatan nak cerita. heee.

touch n go kan hado!

hurmm. aku still tak paham kenapa mereka2 sanggup beratur utk beli token utk naik lrt. kalua beratur sket2 takpe jgk. ni panjang gilaaaa. lagi2 bila waktu puncak. orang nak peg keje blk keje. sanggup tgu utk beli token. why? then repeat everyday beratur. aku yg tgk ni yg rimas :3

kemudahan dah ada. touch n go hado weii. beli je kad tu rm10. bkn setakat lrt je boleh guna, naik bas rapid pun bolehh. bayar tol pun bolehh. takya beratur panjang bayar tol. just topup je kad kt lrt tu. bkn susah mana kann?

bkn apa, rasa bazir masa beratur panjang2. tu yg jadi lambat smpai tu lah ni lah. aku ni dah la pantang orang dtg lmbt. hurm.

jomm beli touch n go dan jimat masa kita! :)




okayy, nak sesiap peg kenduri kawen abam caer a.k.a MK Syahir :p

talk to you later guys! :*

2 comments.. read them below or add one

Chekgu Azrine Chekgu Azrine 07 June, 2014
Ye betul.mudah dgn adanya t n g
Monyet Rimau Monyet Rimau 07 June, 2014
singgah blogwalking di sini

Filem Terbaru Abong Long Fadil Kutip RM2 Juta Dalam Masa 5 Hari
http://syokbah.com/abong-long-fadil-kutip-rm2-juta/

Pelanggan Jumpa Mata Kail Dalam Kari Kepala Ikan
http://blog3dalam1.blogspot.com/2014/06/pelanggan-jumpa-mata-kail-dalam-kari.html

Dua Beradik Dicekup Khalwat Di Perak
http://blog3dalam1.blogspot.com/2014/06/dua-beradik-dicekup-khalwat-di-perak.html