sabar sikit boleh tak?



argghhhhhh!

alkisah cerita aku nak cerita ni berlaku kt Sogo, Kuala Lumpur semalam. kejadian berlaku dalam 6.15 petang. semua punn dah nak balik. dah petang kannn. biasalah kalau ramai orang, lif mesti penuh punye. smlm lepas hbs karok, naiklah lif semua. elok ktorg masuk, lif tu penuh dahh. smpai satu tingkat ni, ada one family yg tak sabar nak balik gamaknya, dah nmpk ktorg padat dalam lif, nak naik jgk tuuu. kalau sorg dua takpe boleh terima lagi, ni smpai 5 6 orang. bayangkan lif tu dah la kecik dan penuh, dia suro jgk orang2 dia masuk. bertambah padat! haishhhh. last2 lif bg signal full, takley gerak. last2 dorang keluar jgk. 

Alahai pakcik, semua orang pun nak cepat pakcik. tapi sabar lah sket. dah nmpk lif tu penuh, tgu la next lif. kang dah buang masa masuk lif then kena keluar blk. 

akhir kata, sabar itu sebahagian dari Imannnn. Bersabarlah sikit!

2 comments.. read them below or add one

fizafantagirO fizafantagirO 01 July, 2014
kat SOGO pulak..lagi laaa..selagi boleh nak menyempit dalam lift kan.hihi
PakcikLie PCL PakcikLie PCL 02 July, 2014
fatin cakap pakcik...terasa PCL ponn haha