potong queue kt jalanraya!


Typical Malaysian driver. huh!

aku serious takley doh ngn driver gini. dia ingt dia sorg je nak cepat? nak nak yg tengah jammed. elok dia lalu kt emergency lane. tu tak kisah sgt lah sbb tak kacau kereta aku ni. 

paling pantang tga beratur jammed kt jalanraya, dia ikut emergency lane then bagi signal nak menyelit depan kereta aku . silap bro! aku takkan bagi. penat aku queue panjang2 kt jammed, kau sesenang nak masuk depan kereta aku. silap bro silap. bukan dgn kereta aku. 

ada satu kali tu, kt mana tah aku tak ingt, ada satu kereta lalu kt emergency lane, nahhhh, polis ikut belakang. hahaha naseb lah kau. yg rajin dok potong queue ni biasanya laki. berdasarkan pengalaman aku la, driver lelaki. jammed je ikut emergency lane. tak reti nak sabar sket. hurm

semua pun nak cepat. tapi sabar bro sabar. jgn nak penting diri. haishhh. nak kena brainwash sorg2 ni :3

#countingdays

0 comment... add one now