Movie Review | Transformers 4 : Age of Extinction

Transformers 4 Age Of Extinction Picture Widescreen

one word jeee nak bgtauu. AWESOMEEEEEEEEEEEEEE! THORBAEKKKK!!

jap jap. meh tgk trailer movie ni dlu..


trailer pun dah gempak kan kan kannnn?

movie ni merupakan sambungan daripada transformers 3 : dark of moon. 
durasi cerita ni 2 jam 30 minit. berbaloi baloi dengan harga ticket yang dibeli. lagi2 yg 3D. wahhh. kebanyakan banyak yang dah book onine daripada minggu lepas lagi! nmpk tak penangan transformers 4 ni? Im sure 2 - 3 hari ni cinema kt Malaysia full sebab movie ni :D

korang yang ada masa, peg la cinema tgk. nnt kalau aku cerita tak best lah kann? sape2 yg ngntok, bila tgk movie ni confirm tak jadi tdo sbb action dia non stop! korang takkan boring! sila off phone n focus. serious gempak. no doubt!

ni pun adik-adik aku ajak tgk. wahhh, kali kedua ha tgk. hehehe

1 comment... add one now

Fazrol Amer Fazrol Amer 27 June, 2014
Tak best.... ha ha ha...