Movie Review | CEO

Assalamualaikummm.

hai engkorang. sihat? aku mst la sihat dapat jumpa boyfriend aku td. 2 lagi tu. amboi kau sampai dua orang kau kaut. hahah. kejappp




boyfriend pertama beto, yg kedua remy :p

hahahaha perasan nye kau ni fatinnnn. hahahaha

actually taktwu nak buat apa harini, so plan tgk cerita CEO. tgk kt mines je. dekat enn. ayah hnta amek. senang. heee.

aku smpai mines kul 12. movie start kul 1.15. satu jam tu aku cuci mata tgk kasut, baju, semua. anddddd aku terbeli kasut. hahahaha. elok keluar wayang, ada beto and remy. ohoiii rasa nak jerit time tu jgk. yelaaaaa, beto ni lama dah aku minat. suka tgk dia berlakon. sempoi habis. hahaha. dapat tandatangan lagi, bergambar lagi. malam ni tidur lena aku. hihi

nahhh baca sinopsis cerita ni ;

Dua lelaki yang berada di berlainan dunia . Adam adalah CEO yang berjaya manakala Suffian seorang penghantar pizza yang bercita-cita jangka panjang adalah ingin bermain pool slp wak tu kerja. Namun satu insiden yang menyebabkan hidup dua lelaki ini berubah 360 darjah. Adam hilang segala-galanya selepas satu kes pecah amanah dan kehilangan jawatan dan kemewahan serta tunang beliau. Sufian pula mendapat kekayaan yang tidak pernah difikirkannya. Adam keliru dan berusaha mencari dalang kejatuhannya. Namun ada misteri disebalik apa yang berlaku, Adam dan Sufian akan berdepan dengan misteri itu.

trailer movie ni, 





bagi aku, cerita ni thorbaekkkkkk. not so serious movie, ada lawak2 sket, penuh dgn pengajaran yg dapat korang praktikkan dalam hidup seharian. serious awesome movie. korang yg ada masa tu, tgk lah movie. serious besttttt! :D


2 comments.. read them below or add one

Niena Reen Niena Reen 13 June, 2014
Wah, nampak best jugak nih! :D
AnonymousAnonymous 17 July, 2014
Fatimah Ali! Fatimah Ali!