Lu tak bagi signal!


ATTITUDE! 

its allllllllll about attitude. 

ingt senang drive kereta kt jalanraya? tak sesenang yg disangka.

td masa nak balik from KLCC, ada satu teksi ni yg selamber je tukar ke haluan aku, lane kanan. aku time tga speed then dengan tiba-tiba dia masuk je. emergency break aku. naseb kereta takde kt belakang. Ya Allah, mengucap panjang aku.

ape guna ada signal kalau tak reti guna? aku pantang betul orang cenggini. kalau ye pun nak cepat, bg signal dlu, boleh la aku reduce speed. ni tak, main masuk gini. kt lane kanan pulak tu. naseb aku tak bagi hon je td. haishhh.

to driver, rider, papepunnn sikap semasa bawak kenderaan kena ada, jgn nak penting diri. semua pun nak cepat sampai. fikir lah orang lain sekali. ingt nyawa boleh dibeli? tak sayangg.

so, hati2 bila ada atas jalanraya okayy :P

0 comment... add one now