Lesen Motor. Lepas ke?



Assalaaaaamualaikummm! Hai koranggg.

dah lama gilaaaaaaaaaa tak hupdate blog sbb berukband buat hal. ni baru elok. Alhamdulillahh. heee

resit tu utk bayar amek lesen motor. hurmm. waittt. whatttt? lesen motor. aku pun mcm tak percaya jgk nih ngn aku. hahahaha. 

2 3 hari lepas try gak naik motor. bapak aku ajar. almaklum lah. tak reti. mak aiiii motor berat nauu. ape lah sgt kudrat perempuan. mcm aku ni. aku rasa org lain tolak moto senang je, tp bila aku nak tolak, hbs daya aku tolak moto. hahahaha. well, aku ni punn takde la tgi mana. so, bila naik moto bapak aku tu, kena la jengket sket. hahaha. harap2 test nnt lepas la. hehehe

memandangkan dah bayar, esok aku kena laaaaaaaa dengar ceramah 6 jam merepek2 dorg tu mcm aku buat lesen kereta. heeee. kenapa tak amek dedua terus? dlu takde keyakinan nak naik motor. seram baq hangg. hahahha :3 

6 jam? lama tuuuuuuuuuuu. jgn risau. aku dah beli segala mcm jenis cekelet utk dimakan esok. hahhaaha. ouh yea, tak dilupakan jgk earphone terchenta. agak2 penceramah tu bg talk tak best, kita dga je lagu. amacamm? okay kannn. mwehehehe.

apepun, wish me luck dga ceramah 6 jam tu :3 hewhew

1 comment... add one now

✿ pink velvet ✿ ✿ pink velvet ✿ 18 June, 2014
Kite dulu amek 2-2, tapi mase nak test, amek kete je, motor xnak sebab takut. Makanyer sampai la takde lesen motor, hahaha~