Jom Berbuka Puasa di Bangi Golf Resort!

Assalamualaikumm!

selamat hari selasa!

ramadhan is around the corner! pilihan utk berbuka tak jumpa lagi? jom pergi Bangi Golf Resort utk berbuka! kenape?

meh baca mehhh

sabtu lepas, aku dan geng blogger aku berpeluang ke Bangi Golf Resort utk Media Testing utk buffet ramadhan tak lama lagi ni. last minute punya plan ni. thanks abg BENASHAARI jemput aku join sekali. Alhamdulillahhhhhh.


Photo

kt mana tempat ni? nak senang, sila guna waze ataupun google maps ataupun sewaktu dengannye. confirm sampai punye :D tempat pun cantik, semua kemudahan ada pun selesa :)

soalan standard org bila kita ajak peg berbuka kt luar , " tak mahal ke?" "apa je ada?" "berbaloi ke?"

one word je nak ckp wehhhh : thorbaekkkkkkk!

RM50 utk dewasa dan RM25 utk kanak-kanak. dengan pilihan makanan yang dorang sediakan, berbaloi-baloi bayar tu. dah namanya buffet kannn, mst banyak makanan kan kann kannnn. yessss, ada lebih dari 150 jenis makanan yang disediakannn. banyak kannn? orang yang kuat makan mmg sesuai datang sini. mcm aku. hehehe

meh nak belanje gambar :p








acano? terliur takkk? sedap gilaaaaaaaaaa wehh. rambang mata nak pilih mana satu utk makan dlu. terbayang-bayang pulak masa tgh makan haritu :'D

menu special? ada wehhh. kejapppppp


tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
KAMBING GOLEK!!! whoaaaaaaaa :D

Photo

okayyy, ni telur separuh masak + mushroom sauce and soy sauce. menu ni hanya ada dekat Bangi Golf Resort sahaja! HANYA di BANGI GOLF RESORT. sedap wehh. 2 3 kali aku berulang amek ni :D

dessert? mst lah ada. meh nak belanje tgk





cantik kannnnn? memang semua aku dah rasa and sedap gilaaaa. serious tak tipu :D mst dah terliur kannn? ni baru sket je gmba aku tunjuk. heee

kalau korang nak datang sini, kena book awal2 taw. kalau tak, nnt takde tempat, rugi je dtg kannn. 

korang boleh contact ;

Luily Shalwani ( 016 267 8284 ) atau Siti Zawiah ( 017 316 9317 ) atau terus call 03 89253728



Alamat :
Bangi Golf Resort,
No. 1 Persiaran Bandar,
43650 Bandar Baru Bangi,
Selangor Darul Ehsan.

Laman web : www.bgrrest.com

Jom bgtau semua orang dan datang sini ramai2 :D

thorbaikkkkkkkkk! 

3 comments.. read them below or add one

Cik Ngah Cik Ngah 10 June, 2014
untunglaaaaaa....hahahaha
Mawardi Yunus Mawardi Yunus 10 June, 2014
sedapkan telur chef? eh kbai
Mawardi Yunus Mawardi Yunus 10 June, 2014
sedapkan telur chef? eh kbai