dalam genggaman! yeayyyyy!


hai selamat kul 9 koranggg :D vrooommmmmmmmmmm..

yayyyyyyyyy! dah dapat lesen moto L. hahahaha. macam tak percaya jeeee. cepat gilaaaaaaaaaaaaaa. hahaha

6 jam ceramah? 3 jam je yg dga ceramah tuu. tak smpai pun 3 jam wehh. rehat lagi. nama lecturer tu Francis ape tahh. dia bagi talk best la. iloikeeeeee :D

actually aku punye ceramah combine dgn ceramah org yg nak amek kereta. hahha. dga balik ceramah 3 tahun lepas :'D ceramah motor nye tak de punn. lagi 3 jam tu bebas nak buat pape kita suka. 

3jam buat apa je? dapat kawan baru! yayyyy :D unikl jgk rupanya. unikl MIAT. hahaha. tua setahun dari aku. nama dia Habib. haaaa, 3 jam tu aku habiskan masa borak2 dgn dia lah. hahahaha. Im good at wasting time. ha, gituewwww :p 

papepunn, aku dah dapat lesen L. tgu aku power sket lagi boleh test motor ngn kerol :p hahahaha

1 comment... add one now

Rabiatul Adawiyah Rabiatul Adawiyah 18 June, 2014
Hehehe. teringat pengalaman ambil lesen kereta dulu. nal exam tak bg tau sapa2 pun. nak JPJ test pun senyap je kat rumah taknak mak tau. Bila lulus je ujian terkinja2 melompat kat rumah bg tau mak. hehee.