cuti dah nak habis! :(


huwaaaaaaaaaaaaaaaa :(

sedihnyaaa.  cuti dah nak hbs. 3 mgu cuti tak rasa ape wehh. time flies. sangat cepat. sedihhh. sedar2 dah nak masuk sem 3 kt UniKL Bis. hihi

aku pun dah start pack barang sket2 utk balik rumah sewa. 

ape je yg aku dah buat sepanjang cuti ni? hurmm. byk yg tak faedah dari berfaedah :3 hewhew.

konon kata nak jog cuti2 gini tp tak jog pun :'( hurmm. kena carik masa lah jog nih. hewhew

cuti ni dapat la aku lesen moto :p okay lettuew. senang nak peg bazar ramadhan. hahahah

korang dah ready utk menyambut puasa tahun ni? aku sangat excited! :D

0 comment... add one now